Συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης "Τσικίτο"

Τα αδέλφια Έρνεστ και Όμηρος Λεωνίδη, 45 και 43 ετών αντίστοιχα, φαίνεται να είναι τα δύο πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το πάζλ γύρω από τις έρευνες της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Γεωργίου, άλλως Τσικίτο, την 1η Μαρτίου.

Τα στοιχεία, αλλά και οι φωτογραφίες των δύο εξ Ελλάδος αδελφών, δόθηκαν στη δημοσιότητα, αφού είναι τα δύο εκ των πέντε προσώπων, που ο φρουρός του Τσικίτο, ως μάρτυρας κατηγορίας, κατονόμασε ότι τον απειλούσαν, προκειμένου να μη μαρτυρήσει σε ποινική υπόθεση εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

Οι Αρχές βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό τους, την ώρα που οι

έρευνες, μετά και τη σύλληψη του 57χρονου Ρώσου, που φέρεται να είναι ο πέμπτος ύποπτος, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Τα έγγραφα, οι χειρόγραφες σημειώσεις, τα τοπογραφικά σχέδια συγκεκριμένης περιοχής, και ο οπλισμός που εντοπίστηκε στην κατοχή του Ρώσου βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ οι επιστημονικές εξετάσεις αναμένεται να καταδείξουν εαν ο οπλισμός χρησιμοποιήθηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία του Τσικίτο.

Η Αστυνομία κάνει λόγο για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με ενδεχόμενες προεκτάσεις, αφού δεν αποκλείεται να φωτίσει, εκτός από την υπόθεση Τσικίτο, και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Καλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τα καταζητούμενα πρόσωπα, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Keywords
Τυχαία Θέματα