Κρίνεται η πρωτιά στον αγώνα της Εθνικής Γυναικών

Με αντίπαλο το Ισραήλ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο 2ο Aphrodite Cup η Εθνική Γυναικών.

Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα θα καθορίσει και την τελική κατάταξη στις πρώτες δύο θέσεις με το μεγάλο στόχο της Εθνικής μας να είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Αυτό μπορεί να το πετύχει είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία αφού έχει εννέα βαθμούς μετά τους πρώτους τρεις αγώνες ενώ το Ισραήλ έχει επτά βαθμούς.

>Το Ισραήλ ήρθε στην Κύπρο ως το φαβορί στη διοργάνωση αφού βρίσκεται στην 59η θέση της κατάταξης Εθνικών ομάδων Γυναικών της FIFA, έναντι της δική μας ομάδας η οποία βρίσκεται στην 115η θέση, στοιχείο που δείχνει από μόνο του πόσο δύσκολος θα είναι ο σημερινός αγώνας για την Κύπρο.

Μέχρι στιγμής στο Aphrodite Cup η Εθνική Κύπρου κατάφερε με πολύ καλές εμφανίσεις να νικήσει τη Λιθουανία (3-1), την Εσθονία (1-0) και τη Μάλτα (1-0).

Μέσα από τα καλά αποτελέσματα αλλά και τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε ομάδες οι οποίες επίσης βρίσκονται σε καλύτερη θέση από την Κύπρο στην κατάταξη της FIFA, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση όλων στην ομάδα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο και η αισιοδοξία για θετική έκβαση και στο σημερινό αγώνα είναι μεγάλη.

«Είμαι σίγουρος πως και σήμερα οι παίκτριες θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Είμαι περήφανος για ότι έχουν πετύχει ως τώρα στη διοργάνωση και αυτή η περηφάνεια θα είναι η ίδια, ότι και αν γίνει σήμερα με το Ισραήλ.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μπορεί να τερματίζουμε πρώτοι και με ισοπαλία, όμως, αυτό δεν διαφοροποιεί τον στόχο μας που είναι η νίκη», δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άντρος Βασιλείου.

Ο σημερινός αγώνας θα γίνει στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς και θα αρχίσει στις 15:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αγωνιστικά, ο προπονητής της Εθνικής δεν μπορεί να υπολογίζει στην σκόρερ του χθεσινού αγώνα με τη Μάλτα Σκεύη Αντωνίου λόγω τραυματισμού. Όλες οι υπόλοιπες παίκτριες είναι στη διάθεση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Κρίνεται, Εθνικής Γυναικών,krinetai, ethnikis gynaikon