Κράτησε το καλύτερο για το τέλος ο Φέντερερ (vids)

Με τις δύο πρώτες του νίκες αποχαιρέτησε το φετινό IPTL ο Ρότζερ Φέντερερ και πλέον ρίχνει όλο του το βάρος στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο 34χρονος Ελβετός μπήκε στο σημερινό ματς των UAE Royals κόντρα στους Singapore Slammers έχοντας έξι ήττες σε ισάριθμα σετ, έχασε παρέα με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς στο μικτό διπλό από

τους Ντάστιν Μπράουν/Καρολίνα Πλίσκοβα, όμως έκανε στο τέλος τη μεγάλη αντεπίθεση!

Έχοντας δίπλα του τον έμπειρο Ντάνιελ Νέστορ λύγισε 6-4 τους Μέλο/Κύργιο (Βαβρίνκα), ενώ στο τελευταίο σετ κέρδισε 6-4 τον Σταν και οι Royals επικράτησαν τελικά με 23-27.

Με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, η ομάδα των Εμιράτων έχει κάποιες ελπίδες για κατάληψη της δεύτερης θέσης και πρόκριση στον τελικό της Κυριακής με τους Aces.

Χρειάζεται, όμως, «καλή» νίκη σε βάρος των Mavericks αύριο (10.00) και... λίγη βοήθεια από τους Aces, που παίζουν με τους Slammers (13.30).

Οι Royals, ωστόσο, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φέντερερ, που ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στο IPTL και βλέπει... Αυστραλία!

Να τονίσουμε, τέλος, ότι οι Κύργιος, Βαβρίνκα βρέθηκαν στην ίδια ομάδα μετά το χοντρό επεισόδιο στο Μόντρεαλ και η συνύπαρξή τους ήταν... αρμονική. Δεν είχαν, πάντως, και ιδιαίτερες επαφές...

Singapore Slammers-UAE Royals 23-27
Μογιά-Ιβανίσεβιτς 4-6
Πλίσκοβα-Μλαντένοβιτς 5-6(6)
Μπράουν/Πλίσκοβα-Φέντερερ/Μλαντένοβιτς 6-3
Βαβρίνκα (Κύργιος)/Μέλο-Φέντερερ/Νέστορ 4-6
Βαβρίνκα-Φέντερερ 4-6

Philippine Mavericks-Japan Warriors 15-29
Μπλέικ-Σάφιν 3-6
Γκαϊντόσοβα-Νάρα 1-6
Γκαϊντόσοβα/Ροζέρ Βασελέν-Λούτσιτς Μπαρόνι/Πάες 2-6
Ροζέρ/Βασελέν/Χιούι-Ερμπέρ/Πάες 6-5
Κάρλοβιτς-Ερμπέρ 3-6

Keywords
Τυχαία Θέματα