Κουτσοκούμνης: "Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει"

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή έχουν εκτάκτως η αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA. Eίχαν ραντεβού στις 14:00, αλλά το επέσπευσαν. Κουτσοκούμνης: «Ό,τι και να γίνει, ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει».

Απίστευτα πράγματα από την ΕΠΟ που δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο! Έξαλλος ο Κουτσοκούμνης με τη ματαίωση της συνάντησης:

«Η ΕΠΟ δεν συναινεί», είπε και πάει άρον άρον στο Υπουργείο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Γιώργος Γκιρτζίκης ξεπέρασαν κάθε όριο πετώντας έξω και τη FIFA.

Ο ίδιος ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης την ώρα που οι ΠΑΕ έφταναν στην ΕΠΟ δήλωνε στις ομάδες ότι «από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν επιθυμεί να γίνει αυτή η συνάντηση για τους δικούς της λόγους δεν μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε. Ουσιαστικά όποια απόφαση και να παίρναμε δε θα ήταν σύμφωνη σε αυτή» και αμέσως μετά η αντιπροσωπεία της FIFA και της UEFA αναχώρησε για το Υπουργείο Αθλητισμού.

Σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει ξαναγίνει μια Ομοσπονδία να τα βάζει με την προϊστάμενη της Αρχή. Μάλιστα, στην ΕΠΟ ήταν από χθες έξαλλοι με το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Κουτσοκούμνη και σύμφωνα με πληροφορίες δε θέλουν στην Ομοσπονδία να πράξουν τίποτα από τα συμφωνηθέντα.

Ούτε τους δικαστές δεοντολογίας να αλλάξουν, ούτε στη διαιτησία επιθυμούν να αλλάξουν το μοντέλο διοίκησης και φυσικά ούτε να αποχωρήσουν οι υπόδικοι παράγοντες της ομοσπονδίας από τις θέσεις τους, λόγω της παραπομπής τους σε δίκη για κακουργηματική απιστία.

Είναι προφανές ότι αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από και αυτή τη συμπεριφορά της ΕΠΟ και του Γκιρτζίκη να πετάξει ουσιαστικά έξω από τις συζητήσεις ακόμα και την προϊσταμένη της αρχή την FIFA.

Πλέον ο διορισμός διοικούσας Επιτροπής στην Ομοσπονδία είναι ένα σενάριο εξαιρετικά πιθανό.

Λίγο πριν μπει στη συνάντηση ο Κουτσοκούμνης είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ό,τι και να γίνει, ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Βάσει καταστατικού και κανονισμών δεν μπορούμε να το δεχθούμε το ραντεβού, αφού δεν είναι παρούσα η ΕΠΟ. Λυπούμαστε γι' αυτό, δε θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα