«Αύριο όλοι στο ΓΣΠ»

Σημαντικό ραντεβού έχει αύριο η οικογένεια της Ομόνοιας, αφού θα τιμήσει τον Νούνο Ασίς για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Είναι η στιγμή που καλείται να αποδείξει έμπρακτα την εκτίμηση και την αναγνώρισή της, σε έναν άνθρωπο που σεβάστηκε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τίμησε τη φανέλα της, εντός και εκτός γηπέδων.

Αύριο εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον Νούνο Ασίς, δίνοντας μαζικό παρών στη φιλική συνάντηση που θα διεξαχθεί προς τιμή του, ανάμεσα στην ομάδα μας και στον

Απόλλωνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ο Νούνο Ασίς μπορεί να μην είχε την τύχη να κατακτήσει τίτλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ, πέραν ενός Σούπερ Καπ, όμως οι υπηρεσίες που προσέφερε στην πιο δύσκολη χρονική περίοδο της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατά την οποία κατέβαλλε αγώνα οικονομικής επιβίωσης, ήταν πολύτιμες και ανεκτίμητες.

Αγωνίστηκε με το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους, από το 2012 μέχρι το 2016. Κατέγραψε 143 συμμετοχές, πέτυχε 24 γκολ, φόρεσε για δύο σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ το 2015 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Ο Νούνο Ασίς αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ποδοσφαιριστή.

Υπήρξε άψογος επαγγελματίας, ακολουθούσε πειθαρχημένη αθλητική ζωή, διατηρούσε άριστες επαγγελματικές σχέσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία όμως ποτέ δεν ήταν για τον ίδιο απλά η επαγγελματική του στέγη, αλλά η ομάδα που αγάπησε από καρδιάς και συνδέθηκε παντοτινά μαζί της.

Για όλα αυτά, αξίζει στον Νούνο Ασίς ζεστό χειροκρότημα από χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, στην αυριανή τιμητική συνάντηση. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε πολλές φορές ότι ξέρει να τιμά, αυτούς και αυτές που την τιμούν. Το ίδιο θα πράξει και αύριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα