Κοντίδης: «Η δεύτερη μεγαλύτερη στην καριέρα μου» (βίντεο)

Ο Παύλος Κοντίδης, μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο του Hyeres, φιλοξενήθηκε στο «Μεσημέρι και Κάτι» και μίλησε για τη μεγάλη του επιτυχία και τους επόμενους στόχους που έχει από δω και πέρα. Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης τόνισε ότι αυτό το χρυσό στη Γαλλία ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του μετά το αργυρό μετάλλιο του 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο βίντεο:
-Είναι τεράστια επιτυχία, η δεύτερη μεγαλύτερη στην

καριέρα μου μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο το 2012. Ήταν η 13η χρονιά που αγωνίστηκα στις θάλασσες της Γαλλίας και πάντοτε το είχα όνειρο να βγω στο βάθρο, πόσο μάλλον να κερδίσω. Πολλοί χαρακτηρίζουν αυτό τον αγώνα ως το Wimbledon της ιστιοπλοΐας.

-Είναι μια διοργάνωση με μεγάλη προϊστορία, πέραν το 80 χρόνων. Είναι η αρχή της κάθε χρονιάς και αθλητές από όλες τiς ηπείρους έρχονται στον αγώνα. Ήταν μόνο 60 αθλητές.

-Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κούρσα, γιατί μπορούσα και να χάσω. Μπορούσα να βγω και από το βάθρο. Έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος και με τους αντιπάλους μου.

-Στόχος είναι το Σανταντέρ αλλά και το Σπλιτ, στο δεύτερο μου σπίτι. Έχω ένα σερί από βάθρα μετά το Ρίο. Βλέπει πολύς κόσμος το άθλημα και μέσα από το άθλημα της ιστιοπλοΐας, είμαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα