Κλοπ: «Σεβασμός στην Τσέλσι και τον Μουρίνιο»

Καμία πρόθεση να υποτιμήσει την Τσέλσι λόγω της κάκιστης κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν έχει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος φρόντισε να μιλήσει με καλά λόγια και για τον τεχνικό των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπορεί η Τσέλσι να μην βρίσκεται στα «φόρτε» της, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως αναγνωρίσει το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

Ο Γερμανός κόουτς, πέρα από τον σεβασμό που έδειξε να τρέφει για τους «μπλε», δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο, το οποίο εξίσου

έδειξε ότι εκτιμά σε μεγάλο βαθμό.

«Όταν ήμουν στη Γερμανία, κάποιες φορές μιλούσαμε με τον Μουρίνιο μέσω μηνυμάτων. Σέβομαι τη δουλειά του. Είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν δεν είσαι δημοσιογράφος ή διαιτητής, μπορεί να είναι ένας ωραίος τύπος», ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Παίζει ο 9ος με τον 15ο. Έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την κατάστασή μας. Πρέπει να κοιτάξουμε πως παίζουν και πως μπορούμε να κλείσουμε τα κενά. Δεν είμαι αρκετά κοντά στην Τσέλσι για να ξέρω τους λόγους που βρίσκεται σε αυτή την φόρμα. Πρέπει να σεβαστούμε την ποιότητα της Τσέλσι. Ο Ραμίρες και ο Μάτιτς είναι σπουδαίοι παίκτες. Ο Κέιχιλ και ο Τέρι είναι ψηλοί για τα στημένα. Δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο είναι εύκολο να παίξει με την Τσέλσι», τόνισε, για να προσθέσει:

«Νομίζετε πως η Τότεναμ ήτα εύκολη; Η Σαουθάμπτον δεν ήταν εύκολη. Αν οι παίκτες της Τσέλσι ακόμα γνωρίζουν πως να παίξουν ποδόσφαιρο; Προφανώς και ξέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα