Κλίντον:Oι Millennials & η νέα τροπή στην υπόθεση των email

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τα emails της Χίλαρι Κλίντον αλλά και η αποκάλυψη των Wikileaks, ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών είχε εκ των έσω πληροφόρηση -και μάλιστα από δημοσιογράφο- σχετικά με ερωτήσεις που θα της έκαναν κατά τη διάρκεια των τηλεμαχιών για την ανάδειξη του υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω αποκάλυψη προκάλεσε την αποπομπή δημοσιογράφου του CNN,

η οποία φέρεται να ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον. Φέρεται, μάλιστα, ότι η δημοσιογράφος διαβίβασε δύο ερωτήσεις στη Χίλαρι Κλίντον πριν από το debate της 6ης Μαρτίου.

Mετά από το εν λόγω σκάνδαλο, η δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή της.

Η μείωση στο προβάδισμα Κλίντον

Μειώθηκε ελαφρώς το προβάδισμα της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, μετά τις προαναφερθέντες αποκαλύψεις.

Η Χίλαρι Κλίντον έχει προβάδισμα πέντε ποσοστιαίων μονάδων έναντι του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη το διάστημα 26-30 Οκτωβρίου, καταγράφοντας πτώση από τη διαφορά του 6% που είχε καταδείξει η ίδια έρευνα την περασμένη Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι το προβάδισμά της Κλίντον βρίσκεται στις πέντε ποσοστιαίες μονάδες, εάν το 55% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, κι αυξάνεται στις έξι ποσοστιαίες μονάδες στην περίπτωση που το 70% των Αμερικανών ψηφίσει.

Οι Millennials θα κρίνουν τις Αμερικανικές εκλογές;

Οι Millennials ή αλλιώς Generation Υ, απαρτίζεται από μια ομάδα ηλικίας 18-35, οι οποίοι έχουν γεννηθεί από το 1981, οι οποίοι αναφέρονται συχνά ως ένα ξεχωριστό είδος με δικές τους αξίες, ανάγκες και θέλω, στα οποία οι πολιτικοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Λέγεται, μάλιστα ότι θα κρίνουν και την έκβαση των αμερικανικών εκλογών, καθώς ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί σε ποιόν θα εμπιστευτούν την ψήφο τους.

Έρευνες δείχνουν, ότι η γενιά των Millennials απορρίπτει τον κομματισμό και από τις δύο πλευρές και ενώνεται στο πολιτικό κέντρο, προσπαθώντας να καταλήξει σε συμβιβασμούς για πολλά και διαφορετικά θέματα.

Τρία από τα ζητήματα τα οποία τους απασχολούν είναι η οικονομία, ο έλεγχος των όπλων αλλά και κοινωνικά θέματα.

Εν κατακλείδι, οι μέρες μετράνε αντίστροφα μέχρι και την 8η Νοεμβρίου, για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα