Ευχάριστα νέα από τη Nutella® !

Έφθασε στην κυπριακή αγορά η νέα επαγγελματική συσκευασία Nutella® 3Kg!

Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, creperies, καφετέριες, φούρνοι και ζαχαροπλαστεία), οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται την αγαπημένη τους Nutella® απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα. Η νέα

συσκευασία έρχεται σε πλαστικό δοχείο 3 κιλών και είναι ιδανική για επαγγελματικές κουζίνες, όπου η ασφάλεια τροφίμων αλλά και η απλότητα χρήσης είναι προτεραιότητα. Και όλα αυτά φυσικά με την αυθεντική, απαράλλαχτη και μοναδική γεύση της Nutella®, της πιο αγαπημένης πραλίνας φουντουκιού της Κύπρου και ολόκληρου του κόσμου.

Σχετικά με τη Nutella®

H Nutella® είναι απλά μοναδική! Το μυστικό είναι η ειδική συνταγή της, τα επιλεγμένα συστατικά και η προσεκτική προετοιμασία. Σε αυτά οφείλεται και η μοναδική της γεύση! Η γεύση μιας αυθεντικής και πρωτότυπης συνταγής που αναπτύχθηκε πριν από 50 χρόνια.

Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή τη Nutella® είναι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, του πάθους και της φροντίδας μας. Από την αρχή, αυτά συνόδευσαν την παρασκευή της Nutella® και θα συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα.

Όλα αυτά έχουν περάσει από τη μία γενιά στην επόμενη, ξεκινώντας από ένα ζαχαροπλαστείο στην Alba (Ιταλία) το 1944 από τον Pietro Ferrero και έχει επεκταθεί στη Ν.1 πραλίνα φουντουκιού στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Αντιπρόσωπος – Διανομέας Κύπρου: Kypropharm Ltd, 22434699 Λευκωσία

Ferrero International S.A. Greece Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, Αρτέμιδος 3 ΤΚ.15125, Μαρούσι, Τηλ 2122223784, Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα