Κίρζης: «Κάναμε την Κύπρο περήφανη»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Νίκος Κίρζης μετά το τέλος του αγώνα. Μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την περηφάνια του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Αρχικά τόνισε πως: «Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και το πιο σημαντικό απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

γιατί έκαναν την Κύπρο περήφανη».

Στην συνέχεια εκθείασε τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Νομίζω είναι κάτι δεδομένο πλέον. Η ομάδα έχει την σφραγίδα του προπονητή μας. Η ομάδα έχει και βάθος. Από απόψε σκεφτόμαστε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επειδή στόχος μας είναι ο τίτλος. Αυτές οι εμφανίσεις στην Ευρώπη είναι έξτρα κίνητρο και δίνουν εμπειρία».

Για τον Μπρούνο Βάλε: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί είναι σημαδιακή αυτή η μέρα. Συμπλήρωσε 31 συμμετοχές συνεχόμενες στην Ευρώπη και του ευχήθηκα να έχουμε κι’ άλλα, για να συνεχίσει να γράφει ιστορία».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Και εγώ νομίζω έγιναν κάποια λάθη. Δικαιωθήκαμε στο τέλος. Δεν μας έδωσε πέναλτι και πετύχαμε αμέσως μετά το γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα