Κίνητρο… η Ομόνοια

Για άλλη μια φορά η διοίκηση της Ομόνοιας στρέφεται στον πιστό της κόσμο, για να αντλήσει δύναμη και κυρίως οικονομική στήριξη ενόψει των Κριτηρίων Μαρτίου, που, ομολογουμένως, έχουν καταντήσει ένας μεγάλος βραχνάς για το Σωματείο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως τονίστηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η Ομόνοια χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 900.000 ευρώ, ώστε να περάσει και αυτόν τον σκόπελο, αποφεύγοντας από τη μία τις σοβαρές κυρώσεις της ΟΥΕΦΑ και, από την άλλη, κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα

προς την οικονομική της εξυγίανση. Αξίζει να αναφερθεί ότι, διαμέσου των Κριτηρίων Μαρτίου, η Ομόνοια θα αποσβέσει παράλληλα και το προδιαγραφόμενο έλλειμμα των 2.800.000 ευρώ της τρέχουσας σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, το χρέος του Σωματείου θα ξεπεράσει τα 13.8 εκατομμύρια, που είναι σήμερα.«Τραγικές οι συνέπειες»Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, τόνισε τις τραγικές συνέπειες που θα έχει το Σωματείο, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο των Κριτηρίων Μαρτίου. «Θα μας αφαιρεθούν έξι βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα και δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμη, δεν θα έχουμε δικαίωμα πραγματοποίησης μετεγγραφών και ούτε δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων», σημείωσε ο κ. Σεραφείμ, ο οποίος αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που απαιτείται, αφορά τους μισθούς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τους διακανονισμούς που έχουν γίνει και τις οφειλές του Σωματείου προς το Κράτος.«Κριτήριο τα ΔιαρκείαςΒαρύνουσας σημασίας στην προσπάθεια που γίνεται, για ένα ολοκληρωμένο φάκελο των Κριτηρίων Μαρτίου, θα αποτελέσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως λέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, τα εισιτήρια διαρκείας που αυτήν τη στιγμή διατίθενται, είναι δύο βασικών κατηγοριών: α) Αυτά υπό το Σχέδιο 2+1 και β) Τα υπόλοιπα που αφορούν την ερχόμενη σεζόν (2015-16). Για το Σχέδιο 2+1, οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM έχουν προθεσμία μέχρι αύριο Πέμπτη, 5 Μαρτίου, για να ενταχθούν. «Όσοι δεν έχουν ενταχθεί ακόμη και μπορούν άμεσα να καταβάλουν όλο το χρηματικό ποσό που απαιτείται, καλούνται όπως το πράξουν, διότι το Σωματείο μας έχει άμεση ανάγκη εισροή χρημάτων. Γίνονται και ευκολίες πληρωμής, για όσους φίλους της ομάδας μας αδυνατούν να καταβάλουν άμεσα ολόκληρο το χρηματικό ποσό», υπογράμμισε ο Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου, Κώστας Χρίστου.Για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2015-16, συνεχίζεται η κυκλοφορία τους, με έκπτωση 10% μέχρι την Τρίτη, 31 Μαρτίου, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι τρόποι για να στηρίξει οικονομικά ο Ομονοιάτης την ομάδα του: προϊόντα Ομόνοιας (καφέ, νερό και ενεργειακό ποτό, ενώ σύντομα κυκλοφορεί και η μπίρα γερμανικής προέλευσης), ετήσιος λαχνός, αξίας 10 ευρώ, ΟΜΟΝΟΙΑ VISA και Υπηρεσία «Ομάδα». Επιπλέον, σύντομα ξεκινά τη λειτουργία και το Bingo του Σωματείου, στο οποίο οι φίλοι της Ομόνοιας θα μπορούν να συμμετέχουν και μέσω διαδικτύου.Η προσοχή στην ΑΕΚΠέρα των οικονομικών κριτηρίων του Μαρτίου, η Ομόνοια έχει και σημαντικά αγωνιστικά κριτήρια, καθώς μέσα στον Μάρτιο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΑΕΚ (εκτός), ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση (εκτός). Για το σημαντικό παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι-οφ, με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ποτέ, Ρούμπιο και Φοφανά, που ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα