Aπόλλων: Να κάνουν ακόμα ένα βήμα

Με κάθε σοβαρότητα και χωρίς ίχνος εφησυχασμού ή αποπροσανατολισμού, ο Απόλλωνας συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Β φάσης με τον Ερμή το Σάββατο, στη Λάρνακα.

Ο Ιοάν Αντόνε και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί και να διατηρηθούν στην κορυφή κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που σήμερα θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια καλή γεύση του αντιπάλου στον αγώνα κυπέλλου, τόνισε στους παίκτες του ότι για να παραμείνουν στην κορυφή θα πρέπει να γίνουν ακόμα καλύτεροι και

να δώσουν ακόμα περισσότερες δυνάμεις. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε στους παίκτες του ότι «είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή από το να ανέβεις σε αυτή» και γι' αυτό δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί.Δουλειά στην τακτικήΟυσιαστικά από σήμερα θα ξεκινήσει να δουλεύει στην τακτική που θα εφαρμόσει στον αγώνα του Σαββάτου. Το ενδιαφέρον αυτήν την εβδομάδα στρέφεται στη μεσαία γραμμή, αφού θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Μεριέμ και Χαμντανί. Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τους αντικαταστάτες τους, όμως ο Γκουλιόν μοιάζει ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη θέση του Μαροκινού. Την άλλη θέση στη μεσαία γραμμή θα την πάρει κάποιος εκ των Έλτον, Στογιάνοβιτς ή Κυριάκου, ενώ ο Ρόσα λογικά θα επιστρέψει στον άξονα και θα αφήσει το φτερό. Αν ο κ. Αντόνε τον διατηρήσει εκεί, τότε θα πάρουν φανέλα βασικού δύο από τους παίκτες που προαναφέραμε για τη μεσαία γραμμή.Στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, οι φίλοι του Απόλλωνα είδαν με ικανοποίηση την επιστροφή του Καμέλ Μεριέμ. Ο Γάλλος άσος μετά από ένα σερί αγώνων χωρίς τα δικά του υψηλά στάνταρ απόδοσης, το περασμένο Σάββατο ήταν ο παίκτης που θαύμασαν όλοι κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Ζητούσε συνεχώς μπάλα, και ιδιαίτερα στο β ημίχρονο ήταν από τους κορυφαίους «κυανόλευκους». Ο πολύ έμπειρος μέσος αυτήν την εβδομάδα θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες, αφού είναι τιμωρημένος και θα επανέλθει ανανεωμένος και δριμύτερος στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Αν ο Μεριέμ συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε κόντρα στην Ανόρθωση, τότε ο Απόλλωνας προσθέτει ακόμα ένα πυρηνικό όπλο προς τέρψιν του κ. Αντόνε.Ένας από τους αθόρυβους αλλά πολύ ουσιαστικούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είναι ο Γιώργος Βασιλείου. Ο Κύπριος μπακ επανήλθε στη δράση τον Φεβρουάριο κόντρα στον Εθνικό και συμπλήρωσε ήδη 5 σερί 90λεπτα, στα οποία είναι από τους πιο καλούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ο Βασιλείου ξεκίνησε σε 10 αγώνες φέτος, από τους οποίους στους μισούς ο Απόλλωνας δεν δέχθηκε γκολ. Είναι προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, ενώ αρκετές φορές βοηθά και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, ανεβοκατεβαίνοντας την αριστερή πλευρά. Ο 31 χρονών ποδοσφαιριστής αποτελεί αυτήν τη στιγμή ένα από τα μυστικά του Ιοάν Αντόνε για τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας του Απόλλωνα.Το αυτονόητο έγινε στην ανάδειξη του MVP για τον προηγούμενο αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Νούνο Λόπες ψηφίστηκε από το σύνολο των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το ρεπορτάζ της ομάδας, ως ο πολυτιμότερος «κυανόλευκος» το περασμένο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα