Κερδίζει το βραβείο ‘Overall Carrier of the Year’

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης στη διεθνή βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών φορτίου, κερδίζοντας το βραβείο επιλογής της βιομηχανίας για ‘Overall Carrier of the Year’ στην τελετή των βραβείων Payload Asia Awards που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 στο Χονγκ Κονγκ.

Η Emirates SkyCargo έχει κερδίσει αυτό το βραβείο για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ravishankar Mirle, Vice President of Far East and Australasia, Cargo της Emirates σε ένα εορταστικό δείπνο στο SkyCity Marriott Hotel στο Χονγκ Κονγκ. Tα βραβεία Payload Asia τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο σε συνδυασμό με το συνέδριο Payload Asia Conference, αναγνωρίζουν την αριστεία στην παγκόσμια βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών φορτίου. Το βραβείο επιλογής της βιομηχανίας για το Overall Carrier of the Year αποφασίστηκε από ένα πάνελ 17 κριτών ανωτέρου επιπέδου της βιομηχανίας που προέρχονται από όλη την παγκόσμια βιομηχανία αεροπορικών μεταφορών φορτίου που αξιολόγησε τους υποψηφίους σε μια σειρά κριτηρίων, που συμπεριλαμβάνει τις λειτουργικές επιδόσεις, την εξυπηρέτηση των πελατών, τις καινοτομίες των προϊόντων και την κάλυψη του δικτύου.

Η Emirates SkyCargo είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία μεταφοράς φορτίου με ένα στόλο από περισσότερα από 245 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, που συμπεριλαμβάνει 15 ειδικά φορτηγά αεροπλάνα - 13 Boeing 777-F και δύο B747-400ERF. Ο μεταφορέας συνδέει τους πελάτες φορτίου σε 154 προορισμούς σε 82 χώρες σε έξι ηπείρους μέσω του κόμβου του στο Ντουμπάι.

Εκτός από την προσφορά χωρητικότητας φορτίου σε αεροσκάφος στις επιβατικές πτήσεις της, η Emirates SkyCargo λειτουργεί υπηρεσίες φορτωτικής σε πάνω από 50 παγκόσμιους προορισμούς. Τον Ιούνιο 2016 η Emirates SkyCargo ξεκίνησε ένα νέο δρομολόγιο μεταφοράς φορτίου από το Χονγκ Κονγκ στο Δελχί και μετά στο Ντουμπάι ενισχύοντας το αποτήπωμα της στην Ανατολική Ασία και την ινδική υποήπειρο.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών, η Emirates SkyCargo οδηγεί τη βιομηχανία αερομεταφοράς φορτίου με τελευταία λέξη της τεχνολογίας υποδομή και καινοτόμες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Emirates SkyPharma, η ειδικά διαμορφωμένη πιστοποιημένη εγκατάσταση GDP* του μεταφορέα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι αφιερωμένη στην έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά φαρμακευτικών αποστολών, εγκαινιάστηκε επίσημα νωρίτερα το Σεπτέμβριο 2016. Μαζί με τις εγκαταστάσεις για φαρμακευτικά προϊόντα στο κόμβο της για μεταφορές στο Dubai World Central (DWC), η Emirates SkyCargo λειτουργεί το πρώτο και μεγαλύτερο GDP πιστοποιημένο κόμβο πολλαπλών αεροδρομίων στον κόσμο.

Μερικά από τα καινοτόμα προϊόντα προστασίας για ευαίσθητα στη θερμοκρασία φορτία στο χαρτοφυλάκιο της Emirates SkyCargo περιλαμβάνουν την White Cover Advanced- μια εξειδικευμένη κάλυψη που ενεργεί ως εμπόδιο ενάντια στις διαφορετικές εξωτερικές θερμοκρασίες και στο άμεσο ηλιακό φως, την White Container-ένα δοχείο ελεγχόμενης θερμοκρασίας με θερμομόνωση για την αντιμετώπιση των υψηλών εξωτερικών θερμοκρασιών και την Emirates SkyCargo Cool Dolly- ένα ειδικό κομμάτι εξοπλισμού που μεταφέρει το φορτίο από το αεροσκάφος σε δροσερούς αποθηκευτικούς χώρους, διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -20 °C.

Η πιο πρόσφατη αναγνώριση της βιομηχανίας για την Emirates SkyCargo έρχεται αμέσως μετά τα άλλα βραβεία που έχει κερδίσει ο μεταφορέας, το 2016, που συμπεριλαμβάνει το βραβείο ‘Diamond Award’ στα βραβεία Air Cargo Excellence Awards 2016 στο Βερολίνο, το ‘Best Cargo Airline Middel East 2016’ στα βραβεία World Air Cargo Awards στο Λονδίνο και το ‘Best Air Cargo Carrier- Middle East’ στα βραβεία Asian Freight, Logistics and Supply Chain (AFLAS) 2016 που πραγματοποιήθηκαν στη Σαγκάη.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Emirates SkyCargo στο [email protected]

* GDP- Κατευθυντήριες γραμμές της Ε.Ε. για Πρακτική Ορθής Διανομής για φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Ο Ravishankar Mirle, VP Vice President of Far East and Australasia, Emirates SkyCargo παραλαμβάνει το βραβείο Industry Choice Awards for Best Overall Carrier

Keywords
Τυχαία Θέματα