Την Πέμπτη η υποψηφιότητα του Κ. Ξυδιά για τη Γερμασόγεια

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Γερμασόγειας εξαγγέλλει ο Κυριάκος Ξυδιάς, ο οποίος ήταν ξανά υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις δημοτικές εκλογές του 2011.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση Τουριστικής Ανάπτυξης Γερμασόγειας, που στηρίζει την υποψηφιότητα του, αναφέρεται πως η εξαγγελία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 18:00, στο κέντρο Blue Lantern.

Ο Κυριάκος Ξυδιάς αναμένεται

ότι θα στηριχθεί επίσημα και από το ΑΚΕΛ για τη δημαρχία της Γερμασόγειας, την οποίαν διεκδικούν, μέχρι στιγμής, τέσσερις τουλάχιστον υποψήφιοι.

Πρόκειται για τον νυν Δήμαρχο Αντρέα Γαβριηλίδη, που διεκδικεί μια τρίτη θητεία με τη στήριξη του ΔΗΣΥ, τον δημοτικό σύμβουλο Παύλο Παύλου, που στηρίζεται από το ΔΗΚΟ καθώς και δυο ανεξάρτητες υποψηφιότητες, του πρώην Δημάρχου Γερμασόγειας (1994-2006) Πανίκου Λουρουτζιάτη και του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ Μάριου Οράτη.

Την πρόθεση του για να διεκδικήσει τη δημαρχία Γερμασόγειας έχει εκφράσει και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ηρακλέους, ο οποίος μαζί με τον κ. Οράτη ήταν υποψήφιοι στην εσωκομματική διαδικασία του ΔΗΣΥ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα