Κατσουρίδης – ΑΚΕΛ: Τίποτα δεδομένο, δυο τα ζητούμενα

Δεν υπάρχουν δεδομένα στο σήριαλ Κατσουρίδη – ΑΚΕΛ αυτή την χρονική στιγμή παρά μόνο δυο ζητούμενα. Το ένα είναι αν θα αποκατασταθεί από το κόμμα και το δεύτερο αν θα στηρίξει δημοσίως τον Σταύρο Μαλά.

Τα δυο αυτά ζητούμενα είναι αλληλένδετά μεταξύ τους κι ως γνωστόν η διαφωνία του Νίκου Κατσουρίδη με το ΑΚΕΛ έχει να κάνει με την σειρά που θα επιλυθούν.

Από την μια ο Νίκος Κατσουρίδης, ζητεί την πλήρη αποκατάσταση της κομματικής του ιδιότητας για να στηρίξει

δημοσίως τον Σταύρο Μαλά, ενώ από την άλλη, το ΑΚΕΛ, επιθυμεί το αντίστροφο. Πρώτα δημόσια στήριξη και ύστερα αποκατάσταση.

Ο διάλογος αυτός κι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΚΕΛ – Νίκου Κατσουρίδη - Σταύρου Μαλά είναι ανοιχτός και με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία Σταύρος Μαλάς, θέλει πάση θυσία το όλο ζήτημα να επιλυθεί. Αυτό, διότι, ενδεχόμενη στήριξη προς το πρόσωπο του, από πλευράς Κατσουρίδη θεωρεί ότι θα του δώσει την κατάλληλη συσπείρωση και ώθηση για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο.

Την ίδια ώρα στο ΑΚΕΛ κρίνουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή και η κατάλληλη φόρμουλα, αισιοδοξία, που δεν ασπάζεται τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό το «στρατόπεδο» Κατσουρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα