Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας με την ομιλία του με έπεισε να ψηφίσω "ναι"

«Σκοπεύω να κάνω δικό μου κόμμα με γυναίκες», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Πρώτο πρόγραμμα η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Παράλληλα, τόνισε πως αν και της έχουν γίνει προτάσεις να ενταχθεί στο κόμμα της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, η ίδια παραμένει ανεξάρτητη. Και υποστήριξε ότι θα στηρίζει νομοσχέδια, αν συμφωνεί με αυτά.

Mιλώντας στον Real FM είπε «Ο Τσίπρας

με την ομιλία του με έπεισε να ψηφίσω "ναι" στον προϋπολογισμό», σημείωσε η βουλευτής. Όπως ανέφερε, πήγε αποφασισμένη να ακούσει τις τελευταίες ομιλίες τόσο του πρωθυπουργού όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχοντας μελετήσει τον προϋπολογισμό.

«Άκουσα πράγματα τεκμηριωμένα», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια απάντησε: «Μου είχαν γίνει προτάσεις από όλα τα κόμματα. Είχα πει και το είχα ξεκαθαρίσει ότι θα μείνω ανεξάρτητη μέχρι να γίνουν οι εκλογές, όποτε γίνουν».

Όσο για το αν στις επόμενες εκλογές γίνει πρόταση από τον κ. Τσίπρα να κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Και αν σας πω ότι αν σκέφτομαι να κάνω ένα δικό μου κόμμα αποκλειστικά με γυναίκες, τι θα μου πείτε; Εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα