Καθάρισε με πεντάρα ο ΠΑΟΚ

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-1 στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα και ουσιαστικά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ ο συνήθης ύποπτος Μάτος, επέστρεψε ο Μυστακίδης. Τυπική η διαδικασία της ρεβάνς.

Τι

και αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ροτέισον στο αρχικό σχήμα προχωρώντας σε 6 αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Πλατανιά; Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό... φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε πανηγυρικά και το βράδυ της Τρίτης, αφού μετά από τρεις σερί νίκες στη Super League Σουρωτή (με 8-0 τέρματα) έκανε... πάρτι στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και κλείδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66' Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66' Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73' Τσιάρας), Γροντής, Καπός

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ (82' Μυστακίδης), Πέλκας (77' Κουλούρης), Λημνιός (69' Κάμπος), Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα