Καρμιώτισσα: Έτοιμοι να ξεμπερδέψουν οριστικά

Κυριακή κοντή γιορτή. Έφθασε το παιγνίδι που θα κρίνει είτε 100% είτε σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον της Καρμιώτισσας στην κατηγορία. Υποδέχεται τη Δόξα και, με νίκη, εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, υλοποιώντας τον μεγάλο της στόχο.

Με ισοπαλία θα διατηρήσει την απόσταση των τριών βαθμών και θα χρειαστεί τέσσερεις βαθμούς με Σαλαμίνα και Άρη για να σωθεί, ενώ με ήττα για πρώτη φορά φέτος δεν θα εξαρτάται το μέλλον της από τα δικά της αποτελέσματα. Και αυτό γιατί στην ισοβαθμία με τη Δόξα θα υστερεί. Η Καρμιώτισσα κέρδισε δύο φορές, με 1-0

και 2-1, ενώ έχασε με 3-0 στη β' φάση.

Έτσι, με οποιοδήποτε σκορ, αν χάσει θα βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση.

Ο Λιάσος Λουκά και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται μόνο για τη νίκη. Θεωρούν ότι, με βάση τις εμφανίσεις και την απόδοση της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αξίζουν να παραμείνουν και θα προσπαθήσουν να το δείξουν ακόμα μια φορά στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Ένα παιγνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας των Πολεμιδιών θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού του παίκτη, του Αντάμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό του προηγούμενου αγώνα και είναι τιμωρημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα