Δόξα: Προσηλωμένοι στον αγώνα της χρονιάς!

Προσηλωμένοι στον αγώνα της χρονιάς με την Καρμιώτισσα στο Γ.Σ.Ζ , την ερχόμενη Κυριακή, είναι στη Δόξα. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι μόνο με νίκη θα μπορούν να ελπίζουν στην παραμονή τους. Εάν κερδίσουν θα ισοβαθμίσουν με την Καρμιώτισσα στους 34 βαθμούς και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος όλα θα είναι πιθανά.

Με ισοπαλία οι πιθανότητες θα είναι εις βάρος της Δόξας, ενώ με ήττα θα αποχαιρετίσει την κατηγορία. Η νίκη, λοιπόν, είναι μονόδρομος. Μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές και ο

Λούκας Χατζηλούκας άρχισαν τη σκληρή δουλειά για τον αγώνα της χρονιάς. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η Δόξα θα φανεί συνεπής στο ραντεβού της και θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν το 100% με ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα. Η παραμονή στην κατηγορία είναι επιτακτική και στην προσφυγική ομάδα ελπίζουν μέχρι και την υστάτη πως θα τα καταφέρουν και θα παραμείνει η ομάδα στην Α’ κατηγορία.

Πλέον όλοι αναμένουν πράξεις στο γήπεδο και να κάνουν αυτό που δεν έπραξαν στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη. Αυτήν τη φορά η Δόξα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα