Κάρι: «Δεν είναι στόχος οι 74 νίκες»

Σε δηλώσεις του ο Στέφεν Κάρι τόνισε πως ο στόχος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι το πρωτάθλημα, και όχι η επίτευξη 74 νικών κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου της λίγκας.

Οι Ουόριορς έσπασαν πέρσι το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς και κατάφεραν να πετύχουν τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (73).

Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, αφού στους τελικούς ηττήθηκαν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κάιρι Ίρβινγκ.

Βέβαια, η προσθήκη του σπουδαίου

Κέβιν Ντουράντ στο ρόστερ έχει δημιουργήσει προσδοκίες για νέο ρεκόρ στους φιλάθλους της ομάδας, όμως ο Στέφεν Κάρι τους... έκοψε τον βήχα.

«Οι 74 νίκες δεν είναι ένας πραγματικός στόχος. Αν γίνει, έγινε. Όλη μας η ενέργεια θα ξοδευτεί στο να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Προφανώς και θέλουμε να έχουμε μία εξαιρετική κανονική περίοδο, δε θέλουμε να έχουμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας, αλλά πιστεύω πως το να μπούμε στη σεζόν έχοντας ως στόχο τις 74 νίκες δεν κάνει καλό στη συγκέντρωσή μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στεφ, που φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά στο μυαλό του το περσινό πάθημα της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα