Κάνει χρυσό τον Μάρκο Σίλβα η Έβερτον

Μεγάλο... σουξέ έχει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στην Αγγλία. Τον Γενάρη που μας πέρασε έκανε τα πάντα για να κρατήσει τη Χαλ στην κατηγορία, όμως, παρά τη... γενναία μάχη που έδωσε, η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Η καλή δουλειά που έκανε, ωστόσο, εκτιμήθηκε αρκετά και τελικά υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας, παρότι είχε ενεργή συμφωνία με τις "τίγρεις". Έξι μήνες αργότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην 9η θέση της βαθμολογίας τη νέα

του ομάδα και σύμφωνα με την Dailymail τον... πολιορκεί πλέον η Έβερτον!

Τα "ζαχαρωτά" κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες πρόταση με σκοπό να σπάσει το συμβόλαιό του, η οποία απορρίφθηκε, όμως επανήλθε με νέα, ύψους 10.000.000€. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Γουότφορντ δεν θέλει να τον χάσει στα μέσα της περιόδου, όμως θα... ενδώσει αν επιμείνει ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα.

Το φλερτ ανάμεσα σε Σίλβα και Έβερτον δεν είναι καινούργιο. Τον Απρίλιο που μας πέρασε το Contra.gr είχε γράψει πως ο 40χρονος τεχνικός ενδιέφερε τόσο τη Λέστερ όσο και τα "ζαχαρωτά", όμως επέλεξε να παραμείνει και να δώσει τη μάχη του με τη Χαλ.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό είχε συμβόλαιο με αποδοχές λίγο πάνω από τις 600.000€ και μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια τις έχει... πολλαπλασιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα