Κάνε το αφεντικό σου να σε συμπαθήσει με 5 απλά βήματα

Ποιος δε θα ήθελε να είναι αρεστός, ειδικά στον χώρο εργασίας του;

Το "κλειδί" για να κερδίσεις την εύνοια του αφεντικού σου και να νιώθεις αρεστός, είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Μοίρασε κομπλιμέντα

Πάντα να ψάχνετε για θετικά κομπλιμέντα που μπορείτε να κάνετε στους συναδέλφους ή το αφεντικό σας, ειδικά εάν εκείνοι περνούν μια δύσκολη μέρα.

Χαρά και ευθυμία

Το ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά το καθιστά εύκολο για τους άλλους να σας συμπαθήσουν, συμβουλεύει η Anderson. Άλλωστε, ένα αστείο ελαφρύνει το κλίμα κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής εργάσιμης
ημέρας.

Ευγένεια

Αμφισβητείστε κάτι με ευγενικό τρόπο. Αν δεν συμφωνείτε με μία ιδέα ή ένα εγχείρημα, προβάλετε επιχειρήματα. Μην αντιδράτε με απότομο ή επιθετικό τρόπο, επιλέξτε με σύνεση τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε και εξηγήστε τους λόγους για τους οποίους θεωρείτε πως μία άλλη λύση θα ήταν προτιμότερη.

Μάθηση και βοήθεια

Προσφερθείτε να βοηθήσετε, επιδιώξτε τη συνεχή μάθηση. Δείχνοντας πως θέλετε συνεχώς να βελτιώνεστε και να εξελίσσεστε είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνετε το αφεντικό σας να σας εκτιμήσει. Ποιος δεν θέλει στην ομάδα του ένα άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίτευξη του τελικού σκοπού;

Να είσαι πάντα συνεπής

Φρόντισε να παραδίδεις πάντα τα project σου εντός προθεσμίας και να μην καθυστερείς τις δουλειές του γραφείου εξαιτίας του ότι μπορεί να μην έχεις «έχεις όρεξη». Το μόνο σίγουρο; Θα το εκτιμήσει και θα αισθανθεί πως μπορεί να βασίζεται πάνω σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα