Καλός ο καιρός απόψε στην Κύπρο

Αίθριος θα είναι ο καιρός απόψε στην Κύπρο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω

στους 8 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές αυξημένες, χαμηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους αυξημένης συννεφιάς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Τη Δευτέρα διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους αυξημένης συννεφιάς, η οποία κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο το Σάββατο και την Κυριακή, για να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα και τη Δευτέρα.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα