Καλοκαιρινό Πάσχα θα κάνει φέτος η Κύπρος

Καλοκαιρινό Πάσχα φαίνεται ότι θα κάνει φέτος η Κύπρος, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ είναι μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο βροχών.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι" ο Λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Λίγκης, ανέφερε ότι η θερμοκρασία θα κινηθεί γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Απόψε Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει στις περισσότερες
περιοχές κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, γενικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και

ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ για καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι 4 Μποφόρ ενώ στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα