Τρεις νίκες στα Business Traveller Middle East Awards 2016

Η Emirates έφτασε για άλλη μια φορά στην κορυφή της βιομηχανίας με τις νίκες της στα βραβεία Business Traveller 2016, λαμβάνοντας το ζηλευτό τίτλο «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Παγκοσμίως» και δύο ακόμη βραβεία που συμπεριλαμβάνουν το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία με την Καλύτερη Οικονομική Θέση» και το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία

με το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας».

Τα βραβεία Business Traveller Middle East Awards 2016 παρουσιάστηκαν σε ένα επίσημο δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου, και επιλέχθηκαν μέσω μιας διαδικασίας ψηφοφορίας ανοιχτής στους αναγνώστες του εντύπου.

Εκπροσωπώντας την αεροπορική εταιρεία στα βραβεία Business Traveller ME, ο Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: «Οι πελάτες είναι πάντα στο επίκεντρο του ό, τι κάνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων στο αεροσκάφος, και το κοσμοπολίτικο πλήρωμα καμπίνας μας βάζει κάθε προσπάθεια για να παραδώσει εξαιρετική εξυπηρέτηση. Είναι τιμή μας να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας από τους διορατικούς αναγνώστες του Business Traveller Middle East, και θα εργαστούμε σκληρά για να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη για να ανταποκριθούμε στις και να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.»

Αυτά τα αναγνωρισμένου κύρους βραβεία είναι μια απόδειξη για τη δέσμευση της Emirates για την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών και την καινοτομία σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να ηγείται στον καθορισμό της εμπειρίας στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, ένα βραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει το ευρύτερο φάσμα σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο και τις μεγαλύτερες ατομικές οθόνες στο κάθισμα στην Οικονομική Θέση, περιφερειακά εμπνευσμένη γκουρμέ κουζίνα σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, δωρεάν Wi-Fi και στα 77 αεροσκάφη της A380 και σε πολλά από τα Boeing 777 της καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα όπως τις ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, το Onboard Lounge της στο A380 και το First Class Shower Spa.

Με πάνω από 23.000 πλήρωμα θαλάμου επιβατών, που αντιπροσωπεύει πάνω από 130 εθνικότητες, η Emirates είναι σε θέση να παραδώσει μια αξέχαστη και προσωπική ταξιδιωτική εμπειρία στους ποικίλους πελάτες της, που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της υπηρεσίας της.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates κερδίζει τρία σημαντικά βραβεία στα Business Traveller Middle East Awards 2016: «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Παγκοσμίως», «Αεροπορική Εταιρεία με την Καλύτερη Οικονομική Θέση» και «Αεροπορική Εταιρεία με το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα