Καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα σύνταξης

Με κεντρικούς πρωταγωνιστές το μικρό μας ήρωα και τη μητέρα του, ο οποίος, όπως και σε προηγούμενη τηλεοπτική διαφήμιση αναφέρεται «στη... γιαγιά του Χάρη», εγκαινιάστηκε η νέα εκστρατεία επικοινωνίας της PRIME Insurance.

Με καθαρά συναισθηματική υφή και με βασικό συστατικό το χιούμορ, η νέα διαφήμιση αφορά καινοτόμες συνταξιοδοτικές λύσεις που προσφέρει η PRIME Insurance

και που ετοιμάστηκαν μέσα από τη συσσωρευμένη εμπειρία και τη γνώση πολλών χρόνων των ανθρώπων της. Οι συνταξιοδοτικές λύσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν τις μελλοντικές ανάγκες των πολιτών μέσα από τις τρέχουσες δυνατότητές τους, ούτως ώστε να επιλέξουν εκείνο που μπορούν σήμερα και χρειάζονται αύριο!

Οι συνταξιοδοτικές λύσεις δεν αφορούν απλά ένα προϊόν σύνταξης: αφορούν το επίπεδο ζωής που επιλέγει ο καταναλωτής να έχει μετά τη συνταξιοδότηση. Για το λόγο αυτό, μέσα από το Prime Pension Planner, ένα εργαλείο πρόβλεψης των συνταξιοδοτικών απολαβών έχοντας ως βάση τα σημερινά δεδομένα, ο καταναλωτής μπορεί να προσδιορίσει το συνταξιοδοτικό του κενό και μέσα από εξειδικευμένες λύσεις να το καλύψει.

Η PRIME Insurance, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, με πείρα και τεχνογνωσία, με ισχυρή μετοχική δομή και με επίκεντρο τον άνθρωπο, ακολουθεί μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα