Ηθοποιός σοκάρει με το καχεκτικό σώμα της λίγο πριν γεννήσει

H Jamie King πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Hart of Dixie και κολλητή της Taylor Swift, βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Barely Lethal και προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Η 37χρονη διάσημη ηθοποιός που έχει άλλο ένα παιδί με τον άνδρα της και σκηνοθέτη Kyle Newman εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dior. Ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν

το φόρεμα αλλά η απίστευτα αδύνατη σιλουέτα της μολονότι βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της . Και ενώ πολά σχόλια ήταν κολακευτικά για την άψογη εμφάνισή της (κυρίως από στήλες gossip και περιοδικά μόδας) δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για την λάθος εικόνα του γυναικείου σώματος που διαφημίζει το Hollywood, τονίζοντας πως δεν είναι φυσιολογικό να είσαι τόσο αδύνατη και ειδικά σε μία εγλκυμοσύνη.

Πάντως η Jaime είναι από τους σταρ που προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να μην σχολιάζει το σώμα των άλλων. Για αυτό και έχει ποστάρει και τόπλες φωτογραφία της στο Instagram ενώ ήταν έγκυος με σχετικό μήνυμα, ενώ έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πως πάντα αισθάνονταν πως είναι πολύ αδύνατη και πως επίσης ένιωθε πως όλοι την πίεζαν να μοιάζει σαν να είναι 14χρονη (ήταν μοντέλο από τα 14 της χρόνια).

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα