«Ίσως η πιο ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ που υπήρξε ποτέ»

Με δηλώσεις του στο «Sky Sports» λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στη Πρέμιερ Λιγκ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε ότι το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017 προβλέπεται να είναι ο πιο αμφίρροπος.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε αρχικά για τις... ενοχές που ένιωσε πέρυσι, όταν η ομάδα του έχασε το πρωτάθλημα από τη Λέστερ, καθώς κανένας δεν περίμενε από το σύνολο του Κλάουντιο Ρανιέρι να τερματίσει πρώτο, ωστόσο, παραδέχεται ότι θα ήταν άδικο αν δεν πίστωνε στις «αλεπούδες» το ότι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι είχαν κακή σεζόν.

Νιώθω τύψεις που το πήρε η Λέστερ, αλλά τη μειώνουμε έτσι, διότι είχε εξαιρετική ομάδα. Νιώθω ένοχος, γιατί δεν περίμενε κανείς ότι η Λέστερ θα κέρδιζε το πρωτάθλημα, και έτσι, όλοι είχαν πει ότι θα τερματίζαμε μπροστά από αυτήν. Αλλά η Λέστερ είναι άξια πρωταθλήτρια. Ο κόσμος θα το κατανοούσε αν το χάναμε από Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ -ίσως βέβαια όχι την Τότεναμ, αλλά από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, σίγουρα-.

Ο 66χρονος κόουτς συνέχισε περιγράφοντας το τι περιμένει να συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας ότι πιθανόν να μιλάμε για τη σκληρότερη «μάχη» όλων των εποχών! Ειδικότερα, είπε:

«Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν και επίσης, προμηνύεται πολύ διαφορετική, γιατί υπάρχουν πολλοί φιλόδοξοι συμμετέχοντες. Αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο των προσδοκιών είναι πολύ ψηλό. Ίσως να είναι η πιο ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ που υπήρξε ποτέ! Σήμερα πρέπει να υπολογίζεις επτά ή οκτώ ομάδες που μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο! Πάντα υπάρχει μία ομάδα-έκπληξη και έξι-επτά μεγάλοι σύλλογοι που φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα