«Ήρθε με σχετική ευκολία νίκη μας»

Ικανοποίηση επικρατεί στην Ανόρθωση για την νίκη επί του Ερμή αλλά και την καλή παρουσία της ομάδας. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου, τόνισε μεταξύ άλλων πως η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη επί του Ερμή: «Σημαντική η νίκη επί ενός καλό αντιπάλου. Θα έπρεπε να αγωνιστούμε αρκετά καλά για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε καλά και κάναμε μια από τις καλύτερες μνας εμφανίσεις και πήραμε τη νίκη. Πήραμε με σχετική άνεση το τρίποντο σε ένα δύσκολο παιχνίδι και βλέπουμε τώρα Αγία Νάπα»

Μετεγγραφικά:

«Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι. Η Ανόρθωση στοχεύει σε δυο ενισχύσεις. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για αποδέσμευση κάποιων παικτών για να εγγραφούν οι νέοι»

Για την ανακοίνωση απάντηση στον ΑΠΟΕΛ για την προεδρία της ΚΟΚ: «Η Ανόρθωση είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΚΟΚ. Θα έχει και άποψη και ψήφο. Η Ανόρθωση είναι καλυμμένη και της επιβάλλεται από το καταστατικό της ΚΟΠ να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ΚΟΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα