Ηρακλής: Προχωράει του Κλέιτον!

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να περιμένει τον Κλέιτον, με τον Βραζιλιάνο να έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να αποδεσμευτεί από την ομάδα που αγωνίζεται στην Τουρκία.

Ο Σίλβα Κλέιτον αποτελεί τον διακαή πόθο του Ηρακλή και κάθε μέρα που περνάει οι δύο πλευρές μοιάζουν να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, αφού ο Βραζιλιάνος έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αποδεσμευτεί από την

Ελάζιγκσπορ, όπου ανήκει.

Βέβαια, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, με γνώμονα πως ο Ηρακλής θέλει άμεσα να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κλέιτον ενδεχομένως και ως τα τέλη της εβδομάδας, να έχει λύσει τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ο Ηρακλής αυτομάτως θα γίνει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού. Αλλωστε και ο ίδιος ο Κλέιτον όπως τονίζει στο περιβάλλον του, θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή.

Βέβαια, το όνομα του Κλέιτον δεν είναι το μοναδικό που έχει στη λίστα του ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στο στόχαστρο των "κυανόλευκων" σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το θέμα Κλέιτον υπήρχε και το όνομα του Λεοζίνιο, που επίσης αναμένεται να αποδεσμευτεί από την Ντενίζλισπορ, όπου αγωνίζεται, ενώ φήμες υπήρξαν και για τον Ρενάν Μπρεσάν, που έχει συμβόλαιο με την Ρίο Αβε και αποτελεί σαφώς μία δύσκολη και συνάμα ακριβή περίπτωση.

Με τα υπάρχοντα ωστόσο δεδομένα στον Ηρακλή βλέπουν πως ο χρόνος κυλάει υπέρ τους και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο "μέτωπο" του Κλέιτον προκειμένου να τον ντύσουν στα "κυανόλευκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα