Emirates προσθέτει έβδομη καθημερινή υπηρεσία προς Μπανγκόκ

Η πρόσθετη υπηρεσία μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2016

Η Emirates ανακοίνωσε την έβδομη καθημερινή υπηρεσία της μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου.

Η πρόσθετη υπηρεσία, η οποία θα λειτουργεί με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER, θα βοηθήσει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Ταϊλάνδης ως δημοφιλής προορισμός για ταξιδιώτες

αναψυχής και επαγγελματίες. Θα κάνει την Μπανγκόκ ένα από τους προορισμούς που εξυπηρετούνται περισσότερο στο δίκτυο της Emirates, στο ίδιο επίπεδο με το Κουβέιτ και τη Ντόχα.

Η νέα υπηρεσία ενώνεται με τις τέσσερις υφιστάμενες καθημερινές πτήσεις A380 και τις δύο καθημερινές 777 πτήσεις που λειτουργούν μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ, και ενισχύει σε 49 τις εβδομαδιαίες υπηρεσίες για το δρομολόγιο προσθέτοντας ακόμη 2.520 καθίσματα και μέχρι και 134 τόνους χωρητικότητας φορτίου την εβδομάδα σε κάθε κατεύθυνση μεταξύ Μπανγκόκ και Ντουμπάι για να διευκολύνει περαιτέρω τις ευκαιρίες για ταξίδια και εμπόριο μεταξύ του παγκόσμιου δικτύου της Ταϊλάνδης και της Emirates.

Οι επιβάτες σε πτήσεις της Emirates απολαμβάνουν τη γνωστή φιλοξενία του πολυεθνικού της πληρώματος καμπίνας, καθώς και γκουρμέ κουζίνα και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice. Με έως και 2.500 κανάλια που συμπεριλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, βιβλία ήχου και μουσικής, το ice έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας στον κόσμο, από τη Skytrax για 11 συναπτά έτη.

Από την 1η Ιουλίου, η νέα υπηρεσία που θα λειτουργεί καθημερινά ως EK350 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 7.50μμ και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 5.10πμ την επόμενη μέρα*. Αυτή η πτήση παρέχει μια βολική ώρα αναχώρησης για τους ταξιδιώτες από τα ΗΑΕ και τη Μέση Ανατολή με μια νωρίς το πρωί άφιξη στην Μπανγκόκ που θα επιτρέπει μια ολόκληρη ημέρα για επαγγελματικούς λόγους ή για δραστηριότητες αναψυχής. Επιπλέον, θα επέτρεπε πολλές συνδέσεις με περιφερειακά σημεία με τη συνεργάτη κοινού κωδικού, Bangkok Airways.

Η πτήση της επιστροφής, EK351, θα αναχωρεί από την Μπανγκόκ στις 6.35πμ και θα φτάνει στο Ντουμπάι την ίδια ημέρα στις 9.50πμ, από τις 2 Ιουλίου **. Αυτή η πτήση θα συνδέεται απρόσκοπτα με μια σειρά από προορισμούς στην Ευρώπη, όπως το Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη, τη Λισαβόνα, την Κωνσταντινούπολη, τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες στη νέα υπηρεσία θα επωφεληθούν από ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στη Business Class και 50 κιλών στη Πρώτη Θέση.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η έβδομη καθημερινή υπηρεσία θα κάνει την Μπανγκόκ ένα από τους προορισμούς που εξυπηρετούνται περισσότερο στο δίκτυο της Emirates

* Πρόγραμμα πτήσης από το Σάββατο έως την Τρίτη. Οι πτήσεις που λειτουργούν από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, EK350, θα αναχωρούν από το Ντουμπάι στις 7.50μμ και θα φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 5.20πμ την επόμενη μέρα

** Πρόγραμμα πτήσης από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη. Οι πτήσεις που λειτουργούν από την Πέμπτη έως το Σάββατο, EK351, θα αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 6.45πμ και θα φτάνουν στο Ντουμπάι στις 9.50πμ

Keywords
Τυχαία Θέματα