Ιδιωτικό κανάλι δεν πληρώνει άδεια, παίρνει όμως χορηγία!

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία του συγκεκριμένου καναλιού, που έχει την έδρα του στο εξωτερικό και αναμεταδίδει το πρόγραμμά του στην Κύπρο, καθώς και άλλων τριών λεγόμενων «μικρών τηλεοπτικών καναλιών», με το συνολικό ποσό των 360 χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», χρηματοδότηση θα λάβουν φέτος το συγκεκριμένο κανάλι

που είναι το Mad TV και τα κανάλια Plus TV, Extra και Capital. Έκαστο από αυτά θα λάβει από το κρατικό ταμείο 90 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί η αύξηση που επέβαλε στα τέλη της η Velister.

Ένα από τα τέσσερα «μικρά κανάλια», το MAD TV, δεν πληρώνει το τέλος των €51.400 για άδεια λειτουργίας στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου».

Η απόφαση για χρηματοδότηση των «μικρών καναλιών» λήφθηκε πέρσι για πρώτη φορά και προ του κινδύνου που αυτά επικαλέστηκαν για κλείσιμό τους, όταν η Velister αύξησε το ετήσιο τέλος που επιβάλλει στα κανάλια για μετάδοση του σήματός τους κατά €80.000, που προστέθηκαν στις €102.000 και έτσι, καθορίστηκε ετήσιο τέλος €182.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα