Ιδιόκτητο γήπεδο για ΑΠΟΕΛ - Χρέη και προϋπολογισμοί ομάδων

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο να εξεύρει επενδυτές οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν το ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας.

Για το χώρο που θα γίνει το γήπεδο εξετάζονται δύο σενάρια και περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του Capital Today το οποίο θα βρίσκεται την Κυριακή στα περίπτερα με την εφημερίδα Σημερινή.

Στο

τεύχος μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα χρέη, τους προϋπολογισμούς και το όραμα των 14 Προέδρων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Α’ Κατηγορία. Υπάρχει επίσης ανάλυση για το επαγγελματικό προφίλ και τα επιχειρηματικά σχέδια των προέδρων των ομάδων κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται στο πηδάλιο για περίοδο που ξεπερνά τα 20 έτη, ενώ κάποιοι άλλοι ανέλαβαν μόλις πρόσφατα τα καθήκοντα τους.

Παράλληλα ενημερωθείτε και για τη θέση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όπου εκπρόσωπος της διαβεβαίωσε πως τα σωματεία, έχουν εισέλθει στο δρόμο του νοικοκυρέματος, καταβάλλοντας προσπάθεια να πετύχουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.

Διαβάστε επίσης για την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιρικών σωματείων της Α’ Κατηγορίας καθώς και για την αξία των ξένων και εγχώριων ποδοσφαιριστών στο Πρωτάθλημα Cyta 2016-2017.

Περισσότερα αυτή την Κυριακή στο Capital Today με την εφημερίδα Σημερινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα