Ιμπραΐμοβιτς για Πογκμπά: «Εγώ μιλάω, αυτός ακούει»

Η σχέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Πολ Πογκμπά είναι εξαιρετική, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο Σουηδός επιθετικός.

Και για να το λέει ο Ζλάταν έτσι θα είναι, δηλαδή. Ποιος τολμά να τον αμφισβητήσει; Οι δύο ποδοσφαιριστές μετακόμισαν το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ίσως το γεγονός ότι έχουν τον ίδιο μάνατζερ τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ήδη, πάντως, με τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σουηδός και ο Γάλλος δείχνουν ότι

διασκεδάζουν ο ένας με την παρουσία του άλλου στα αποδυτήρια των «κόκκκινων διαβόλων», ωστόσο ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε μια άλλη... πτυχή της σχέσης του.

Σε συνέντευξή του, ο 35χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για τον Πογκμπά και η απάντησή του ήταν, όπως αναμενόταν άλλωστε, φανταστική: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Και εύκολη. Εγώ μιλάω, αυτός με ακούει»!

Στην συνέχεια, ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε το σοβαρό του και είπε για τον Γάλλο μέσο: «Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι πάνω του υπάρχει μεγάλη πίεση. Τώρα που τον γνώρισα και προσωπικά, μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ. Θέλει να προοδεύσει, να βελτιωθεί και πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως ακόμα είναι νέος».

Keywords
Τυχαία Θέματα