Η τελετή βράβευσης του Πρωταθλήματος «Λάκης Ψημολοφίτης»

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, στα Λατσιά, η τελετή βράβευσης του Γ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής «Λάκης Ψημολοφίτης» της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας, καθώς και των φιλανθρωπικών αγώνων του σκοπευτικού σωματείου «Άγιος Ευστάθιος», της

Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασσού &Ορεινής.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, ενώ σ’ αυτήν παρέστησαν επίσης οι Δήμαρχοι Λατσιών, Δαλιού και Αγίου Δομετίου, ο πρόεδρος της ΚΟΚ &ΔΑΖ, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θήρας, ο επαρχιακός λειτουργός Θήρας, η ηγεσία της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας, πρόεδροι και μέλη Κυνηγετικών Συλλόγων και αρκετοί κυνηγοί και σκοπευτές.

Πριν από τη βράβευση, προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐα και χαιτερισμοί από τους προέδρους της ΚΟΚ&ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλη Βορκά, της ΣΚΟΛΕΥ Λουκά Ψημολοφίτη και ΚΟΚ&ΔΑΖ Αντώνη Κακουλλή, καθώς και από τον Δήμαρχο Λευκωσίας.

Στο Γ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα «Λάκης Ψημολοφίτης» πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, ενώ πρωταθλητές στην ατομική κατάταξη αναδείχτηκαν ο Μάριος Εφέ στην κατηγορία των κυνηγών, ο Πανίκος Μοδέστου στην κατηγορία των σκοπευτών, ο Ανδρέας Εφέ στους βετεράνους και ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης στους εφήβους.

Βραβεύτηκαν τελικά οι ακόλουθοι σε κάθε κατηγορία:
Πρωτάθλημα Ομάδων: Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, Κ.Σ. «ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ» Αγίας Μαρίνας, Κ.Σ. «ΤΑΜΑΣΣΟΣ» Πολιτικού, Κ.Σ. «ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ» Ευρύχου, Κ.Σ. «ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ» Καϊμακλίου, Κ.Ε. «ΛΑΓΟΣ» Λυθροδόντα και Κ.Σ. «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου.

Κατηγορία κυνηγών: Μάριος Εφέ, Άθως Βοσκαρίδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Στέλιος Στυλιανού, Κυριάκος Κυλίλης, Νεόφυτος Ιωάννου, Χρίστος Παρασκευαΐδης, Θανάσης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Καραπατάκης και Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Κατηγορία σκοπευτών: Πανίκος Μοδέστου, Σωτήρης Πτίνης και Βασίλης Βασιλείου

Κατηγορία βετεράνων: Ανδρέας Εφέ και Ανδρέας Κακουλλής

Κατηγορία εφήβων: Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης, Χρίστος Γιαννακάκης και Γιάννης Νεοφύτου

Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Λευκωσίας, στον Μητροπολίτη Ησαΐα και στον πρόεδρο της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας Μιχάλη Βορκά.

Για τους φιλανθρωπικούς αγώνες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασσού και Ορεινής, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι σε κάθε κατηγορία:

Κατηγορία σκοπευτών: Ευγένι Ναρούκοβ, Πέτρος Στυλιανίδης, Χαράλαμπος Παλάζης

Κατηγορία κυνηγών: Σάκης Καουρτίσιης, Γιώργος Κλεάνθους, Στέλιος Στυλιανού

Κατηγορία βετεράνων: Ανδρέας Εφέ

Κατηγορία γυναικών: Μαρία Σακκά

Ομαδική κατάταξη: Σκοπευτική Ομάδα Μητροπόλεως Ταμασσού και Ορεινής, Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών

Ο Μητροπολίτης Ησαΐας απένειμε, επίσης, τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη, στη μνήμη του οποίου έγιναν οι αγώνες και στον Κυνηγετικό Σύλλογο «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, για την όλη συνεισφορά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα