«Η Ρεάλ να ξεπεράσει τη "διχασμό" από τη φυγή Κασίγιας»

Η αμφιλεγόμενη αποχώρηση, του αρχηγού και τερματοφύλακα Ικερ Κασίγιας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει "διχασμό" στην ισπανική ομάδας και είναι ανάγκη να την αφήσει πίσω της όσο το δυνατό πιο σύντομα, δήλωσε σήμερα ο Ράφα Μπενίτεθ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δεχθεί έντονη κριτική για έλλειψη σεβασμού στην αντιμετώπιση του Κασίγιας, όταν τον άφησε μόνο του στην αίθουσα Τύπου του Μπερναμπέου την Κυριακή, για να ανακοινώσει την αποχώρησή του μετά από 16 σεζόν, από την ομάδα της παιδικής του ηλικίας. Εστω κι αν οι Μαδριλένοι, διοργάνωσαν επίσημη

γιορτή αποχώρησης την επόμενη ημέρα για τον Κασίγιας, που πλέον βρίσκεται στην Πόρτο, αρκετές εκατοντάδες φίλαθλοι, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζητώντας του μάλιστα να παραιτηθεί και κατηγορώντας τον ότι εκείνος ανάγκασε τον 34χρονο Ισπανό τερματοφύλακα να φύγει. "Θέλω να μιλήσω για τον Κασίγιας," είπε σήμερα ο Ράφα Μπενίτεθ στους δημοσιογράφους στη Μελβούρνη, με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για την φιλική αναμέτρηση με την Ρόμα, στο πλαίσιο του International Champions Cup . "Οταν συμφώνησα με τη Ρεάλ, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησα. Συναντηθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο, είχαμε πολλές συζητήσεις -τόνισε ο προπονητής των Μαδριλένων-. Μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους για πολλά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν μου αρέσει η διαίρεση που συμβαίνει μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας." Με την αποχώρηση του Κασίγιας, η Ρεάλ είναι αναγκασμένη να κινηθεί στην αγορά για ένα νέο τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει, τον διεθνή με την Κόστα Ρίκα Κέιλορ Νάβας και τον άπειρο Φερνάντο Πατσέκο. Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκαθάρισε, ότι ο Νάβας αποτελεί την πρώτη επιλογή. "Ο Νάβας είναι τώρα, το νούμερο ένα για εμάς -συμπλήρωσε ο Ισπανός προπονητής-. Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι πιο έμπειρος από τους άλλους τερματοφύλακες που έχουμε και γι αυτό είναι μπροστά αυτή τη στιγμή." Η Ρεάλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Κίκο Κασίγια και τον Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Σχετικά με τον τερματοφύλακα που μπορεί να έρθει, έχουμε δύο για τους οποίους μιλάει ο Τύπος αυτή την στιγμή -πρόσθεσε ο Ράφα Μπενίτεθ-. Ο Κίκο Κασίγιας και ο Ντε Χέα. Για εμένα, εάν σε κάθε θέση έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό, αυτό σημαίνει ότι αυτή η θέση θα είναι περισσότερο δυνατή."

Keywords
Τυχαία Θέματα