Η πρόβλεψη για τον καιρό μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, και παροδικά τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά

λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα εµφανίζονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, αρχικά κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, ενώ αργότερα µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές ενδέχεται να σηµειωθούν και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέµπτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακή άνοδος της θερµοκρασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα