Οδικά έργα αύριο σε Λεμεσό και παλαιό αυτοκινητόδρομο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων με ανακοίνωση γνωστοποίησε για οδικά έργα που θα εκτελούνται αύριο Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών:

1. Εργασίες στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 7 π.μ. της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με

την οδό Νικηφόρου Γρηγορά μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Αγίου Νικολάου (Δικαστηρίων).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το εν λόγω τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου/Δικαστηρίων του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της περιοχής και της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό Αγίας Ζώνης.

2. Εργασίες στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 3.30 μ.μ., στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη μέχρι και τη συμβολή του δρόμου με την έξοδο προς Μαρί, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίου από Ιδιωτική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 50μ. περίπου η μία λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Πεντάκωμο προς Μαρί, με συνολικό μήκος 3,5χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με τη χρήση συστήματος STOP &GO.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα