«Η πρώτη που κάνει αυτοκριτική είναι η διοίκηση» (ηχητικό)

Στην δύσκολη χρονιά που περνά η ΑΕΛ στάθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

«Θα φέρουμε την ΑΕΛ εκεί που πρέπει. Η πρώτη που κάνει την αυτοκριτική είναι η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και όλοι στην ομάδα» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Οι τοποθετήσεις του: « Είναι γεγονός οτι θέλαμε να μπούμε στην εξάδα. Έγιναν λάθη στο ξεκίνημα της χρονιάς που δεν μας άφησαν να έχουμε την

πορεία που θέλαμε. Ο πρόεδρος στις 22-12-2014 έχει βγάλει ανακοίνωση και παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη και παράλληλα καλούσε τον κόσμο να έρθει κοντά με στόχο η ΑΕΛ να είναι πρωταγωνίστρια.Εμείς θα συνεχίσουμε , θέλουμε να διακριθούμε. Η πρώτη που θα κάνει αυτοκριτική είναι η διοίκηση. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έρθουν κοντά οι ΑΕΛίστες και να στηρίξουν την ομάδα , ώστε να δώσουν την μάχη μαζί μας.Η ΑΕΛ είναι οικογένεια. Είμαστε όλοι λυπημένοι. Με μια γροθιά να δώσουμε την μάχη.Ο ΑΕΛίστας ήταν πάντα απαιτητικός και θέλει την ΑΕΛ ψηλά και πρωταγωνίστρια. Όλοι θέλουμε την ΑΕΛ ψηλά όπως και ο πρόεδρος. Κάνει πολλά πράγματα για να διορθώσει τα λάθη που έχουν γίνει. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας.Για τις τοποθετήσεις του Λούκα Φανιέρου ότι αυτή η ΑΕΛ είναι εύκολη για τον Ερμή ανέφερε:« Ο Ερμής είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πάμε στο Αμμόχωστος με σεβασμό. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ηχητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα