«Περιμέναμε το ξέσπασμα» (ηχητικό)

Ικανοποιημένοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ από το ξέσπασμα της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στο «Ράδιο Πρώτο» τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, λέγοντας ότι «αφού μπήκαμε στον χορό (εξάδα) θα χορέψουμε».

Oι τοποθετήσεις του:

« Είμαστε μέσα στους στόχους μας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο . Στο πρωτάθλημα πάμε για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα της Δόξας. Σοβαρά, προσγειωμένα,

να πάρουμε τη νίκη , με μια καλή εμφάνιση και μετά τα παιχνίδια θα γνωρίζουμε σε ποια θέση θα βρισκόμαστε.»Αν άλλαξε κάτι στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: Απλά οι ευκαιρίες κατέληξαν σε γκολ, δεν άλλαξε η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Περιμέναμε το ξέσπασμά και ήρθε συνεχόμενα στον αγώνα πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας.Για την Ευρώπη: Αφού μπούμε στο χορό θα χορέψουμε , μετά την εξάδα , θα ψάξουμε για το καλύτερο. Πάμε βήμα , βλημα και αν καταφέρουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα σημαίνει ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας. Η προσοχή μας τώρα είναι μόνο στην Δόξα.» Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο ηχητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα