Η προκλητική χειρονομία του Γκουαρδιόλα στον Κελ (βιντεο)

O Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στις δηλώσεις του Σεμπάστιαν Κελ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, ζητώντας από τον Γερμανό μέσο να "σωπάσει" από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ βρίσκεται 35 βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς στο πρωτάθλημα. Δείτε σε VIDEO την χαρακτηριστική κίνηση του Ισπανού τεχνικού.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αφορμή οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Κελ, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που βρήκε την Ντόρτμουντ να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Γερμανός μέσος άσκησε κριτική στους Βαυαρούς για το γεγονός πως δεν αποδέχθηκαν την ήττα, αλλά έριξαν το φταίξιμο στον διαιτητή, μέσω του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

"Νομίζω πως είναι τρελό η Μπάγερν να ρίξει το φταίξιμο στον διαιτητή. Αν δεν μπορούν να βάλουν τα πέναλτι, τότε πρέπει να προπονηθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κελ.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του 35χρονου άσου και έδωσε "πληρωμένη" απάντηση, ζητώντας από τον Κελ να "σωπάσει" από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ βρίσκεται 35 βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς στο πρωτάθλημα.

Pep Guardiola hat einen Rat für Sebastian Kehl... Das war passiert: http://t.co/afAcScPGXH #ssnhd https://t.co/n4ZF8hxQ7K

Sky Sport News HD (@SkySportNewsHD) May 1, 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα