Η πολιτεία καλύπτει τελικά τα έξοδα του άτυχου Ζαχαρία

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, για το θέμα κάλυψης εξόδων του γιου της άτυχης Μολδαβής, η οποία δολοφονήθηκε με οξύ από τον σύντροφό της, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από την εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι".

Όπως πληροφόρησε το ΣΙΓΜΑ το γραφείο της Υπουργού, κατόπιν συνεννόησης με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, η πολιτεία τελικά θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σορού της άτυχης γυναίκας στη

Μολδαβία όπως επίσης και τα έξοδα μετάβασης του γιου της.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Οκτωβρίου, όταν μετά από έντονη λογομαχία ο 44χρονος Ρουμάνος έριξε στο σώμα της 53χρονης πρώην συμβίας του, καυστικό οξύ προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Ακολούθως ο Ρουμάνος τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή έσπευσε ο 18χρονος γιος της, ο οποίος επίσης είχε υποστεί εγκαύματα στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαχαρίας είχε απευθύνει έκκληση τόσο στο Γραφείο Ευημερίας όσο και στην πρεσβεία της χώρας του, που ωστόσο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν λόγω του ότι είναι ενήλικας.

Μετά λοιπόν τη δημοσιογραφική ανάδειξη του θέματος, τα έξοδα μεταφοράς της σορού της άτυχης γυναίκας και τα έξοδα μετάβασης του γιού της, θα καλυφθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα