Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρσίγιακα στην Σμύρνη (19:45, Novasports 2) και η νίκη είναι μονόδρομος για να βρεθεί σε τροχιά πρόκρισης με αυξημένες πιθανότητες.

Τα... χαστούκια σε Πολωνία και ΟΑΚΑ (σ.σ. από Ζιέλονα και Λοκομοτίβ αντίστοιχα) ήταν ηχηρά και υποχρεώνουν τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Τουρκίας με ένα τεράστιο

«πρέπει» πάνω από τα κεφάλια των παικτών. Σύμμαχος; To +12, με το οποίο είχε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Τα ευχάριστα νέα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς έχουν ονοματεπώνυμο: Νίκος Παππάς. Ο Ελληνας γκαρντ επιστρέφει 195 μέρες μετά τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στη διάθεση του Σέρβου προπονητή. Παρών θα είναι στον αγώνα και ο Ογκνιεν Κούζμιτς που ήταν αμφίβολος πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Θα ήθελα ένα πιο εύκολο ματς επανένταξης. Αλλά αφού έτσι τα έφερε η μοίρα, έχει καλώς. Είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να τα καταφέρουμε».

Από πλευράς Καρσίγιακα, ο Ουφούκ Σαρίτσα γνωρίζει πως σε ενδεχόμενη ήττα τα περιθώρια πρόκρισης στενεύουν ασφυκτικά και έχει ετοιμάσει τους παίκτες του για... πόλεμο εντός παρκέ. Στην εξέδρα, θα δεσπόζουν τα μπλουζάκια με τη φιγούρα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε δυσκολευτεί να φτάσει στο τελικό 85-73 με τον Γκιστ να κάνει... διαστημική εμφάνιση και να σταματά στους 27 πόντους.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Γ' ομίλου στην 7η αγωνιστική:

Πέμπτη (26/11)

Ζιέλονα Γκόρα - Μπαρτσελόνα 64-93

Παρασκευή (27/11)

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζαλγκίρις 17:45

Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός 19:45/Novasports 2&2HD

Η βαθμολογία

1. Mπαρτσελόνα 6-1*

2. Λοκομοτίβ Κουμπάν 5-1

3. Ζαλγκίρις 3-3

4. Παναθηναϊκός 2-4

5. Καρσίγιακα 2-4

6. Ζιέλονα Γκόρα 1-6*

*Με αγώνα περισσότερο

Keywords
Τυχαία Θέματα