Ντομίνγκος: "Ήρθα για να κερδίζω" (βίντεο)

Ήρθε έτοιμος να κερδίσει τίτλους στον ΑΠΟΕΛ και να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Ο Ντομίνγκος παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη απο τον διοίκηση.

Στο πάνελ είναι οι Μαντούκα, Πρόδρομος Πετρίδης και ο Ντομίνγκος...

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης:

"Όπως όλοι γνωρίζετε είναι γεγονός οτι πριν αποδεσμεύσουμε τον Φινκ ήμασταν σε μεγάλο προβληματισμό. Συζητώνντας με τον Μαντούκα μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλων πήραμε θαραλλέα απόφαση. Αλλά παράλληλα

θέσαμε στόχο να έχουμε το γρηγορότεραο νέο προπονητή έτσι ώστε να έβλεπε την ομάδα. Ο Μαντούκα και η επιτροπή προγραμματισμού έκαναν short list. Σαν διοίκηση κρίναμε οτι ο Πασένσια ήταν ο ιδανικότερος. Σε χρόνο μηδεν ήρθε Κύπρο και σε μια ώρα κλείσαμε.Το τελευταίο 10ήμερο μελέτησε την ομάδα και θα δει απο το γήπεδο το παιχνίδι με τον Ερμή. Έγινε αρκετή δουλειά για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση θα είναι δίπλα του. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο "

Στη συνέχεια ο Μαντούκα είπε: "Ο λόγος που επελέξαμε τον Ντομίνγκος είναι επειδή γνωρίζω την αρχή της καριέρας του. Πολλοί παίκτες μας δούλεψαν μαζί του και είμαι σίγουρος οτι έχουμε καλό μέλλον. Ως παίκτης είναι ο 3ος καλύτερεος σκόρερ στην ιστορία της Πόρτο. Ως προπονητής της Μπράγκα διεκδίκησε πρωτάθλημα και την οδήγησε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει την εμειρία να δουλέψει σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ. Ομάδες που πρέπει πάντα να κερδίζουν και έχουν πίεση. Στόχος να κτίσουμε ενα καλύτερο μέλλον για τον ΑΠΟΕΛ."

Ο Ντομίνγκος ανέφερε: "Γνωρίζουμε ακόμα και στην Πορτογαλία οτι το ΑΠΟΕΛ διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα. Είδα τον τρλικό και κατάλαβα τον ενθουσιασμό που υπάρχει στην ομάδα και τον κόσμο. Κατάλαβα καλά οτι σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Μας περιμένει δουλειά πολλή για να φτάσουμε στους στόχους μας. Είναι σημαντικό να ζητήσουμε απο την ομάδα να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής. Είμαι στο ποδόσφαιρο απο τα 13 μου χρόνια. Έχω εμπειρία. Ως παίκτης ήμουν πολη τη ζωή μου στην Πόρτο. Ως προπονητής 15 χρόνια στο επάγγελμα. Ήρθα για να κερδίζω. Είναι κίνητρο για μένα να δουλέψω στον ΑΠΟΕΛ. Ήρθα για να κατακτήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε. Θα ήμουν περήφανος να μείνω στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ "

Keywords
Τυχαία Θέματα