Οθέλλος: Μέχρι την Τετάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρόεδρος του Οθέλλου Γιώργος Κουρσάρης έδωσε διορία μέχρι την Τετάρτη 27/5 σε όσους ποδοσφαιριστές της ομάδας του επιθυμούν να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στην ομάδα της Αθηένου και την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία. Άλλωστε ο Γιώργος Κουρσάρης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όταν η ομάδα του και μαθηματικά έπεσε στην δεύτερη κατηγορία. «Με όλους τους παίκτες

μας κάναμε συμβόλαια συνεργασίας μόνο για ένα χρόνο και είναι ελεύθεροι να πάνε σε όποια ομάδα θέλουν την επόμενη χρονιά», τόνισε συγκεκριμένα. Μέχρι στιγμής, ο Ντιάγκο είναι πολύ κοντά σε ομάδα του Ισραήλ, αλλά έτσι κι’ αλλιώς δεν μπορούσε να μείνει λόγω της εθνικότητας του, όπως και ο Βέρα. Οι Χατζηγιαννακού και Γκριγκαλασβίλι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Για όλους τους υπόλοιπους ισχύει η διορία μέχρι την Τετάρτη. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο στην δεύτερη κατηγορία με στόχο η ομάδα της Αθηένου να επιστρέψει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα