«Η Ομόνοια είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον Ευρωπαϊκό αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Δύναμο Μπατούμι, για το οικονομικό αλλά και για τις νέες εμφανίσεις μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Για νέες φανέλες της ομάδας: «Στους περισσότερους έχει αρέσει. Είναι αδύνατο να ικανοποιήσουμε όλο τον κόσμο μας. Ο κάθε ένας έχει την αγαπημένη του φανέλα. Προσπαθούμε να ικανοποιούμε τον κόσμο της Ομόνοιας. Ειδικά η πρώτη στολή είναι τελευταίας τεχνολογίας. Από τις κορυφαίες εμφανίσεις που έχει σχεδιάσει η συγκεκριμένη εταιρεία».

«Οι φανέλες θα φορεθούν για πρώτη φορά κόντρα στη Δύναμο

Μπατούμι. Είναι και ένας τρόπος με την αγορά να έρθουν λεφτά στα ταμεία του σωματείου για τα κριτήρια».

«Όπως αναφέραμε και χθες η προσπάθεια για τα κριτήρια πάει αρκετά καλά».

«Όλοι κατανοούμε πως η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Οι ημέρες ξεκούρασης δεν ήταν αρκετές. Κάναμε προσπάθεια για κάποιο φιλικό στην Κύπρο αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα είναι έτοιμη σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας για να πάει στη Γεωργία για να θέσει τις βάσεις πρόκρισης».

«Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες. Είναι μια ομάδα αρκετά υπολογίσιμη. Είναι μια ομάδα που πάντα παλεύει. Μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή και σχεδόν το ίδιο ρόστερ. Θέλει προσοχή και θα χρειαστούν δυο καλές εμφανίσεις. Υπερτερούμε σε ποιότητα, έχουμε τον κόσμο μας και όλα αυτά θα μας φέρουν την πρόκριση και σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύεται με καλή εμφάνιση».

«Υπάρχει συμφωνία με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα. θα πρέπει να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια για να ανακοινωθεί. Θα δούμε κατά πόσο θα προλάβουμε αν θα τον πάρουμε μαζί μας στο εκτός έδρας παιχνίδι»

«Ο Ποτέ είναι παίκτης της Ομόνοιας. Στηρίζουμε πολλά στον Ποτέ. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς. Τον βλέπουμε συγκεντρωμένο στον ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. »

Keywords
Τυχαία Θέματα