«Είμαι εδώ για να το απολαύσω»

Ο Μάρκος Παγδατής συνεχίζει την προέλασή του στο διεθνές τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Νότιγχαμ. Ο Κύπριος πρωταθλητής νίκησε χθες τον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης με 6-4, 6-4 και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» της διοργάνωσης. Εκεί ο Παγδατής θα τεθεί σήμερα το απόγευμα αντιμέτωπος με τον Ουζμπέκο Ντένις Ιστόμιν. Ο Κύπριος πρωταθλητής μίλησε για τη νίκη επί του Μπολέλι και το επόμενο παιχνίδι:

«Υπάρχει αυξημένη πίεση γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που κέρδισα

ένα τουρνουά. Όμως το παρελθόν είναι το παρελθόν. Είμαι εδώ για να το απολαύσω και να προσπαθήσω να βρω τρόπους να κερδίσω. Πρέπει να παίξω κάθε ματς λες και είναι το τελευταίο μου», δήλωσε ο Παγδατής και συμπλήρωσε:

«Το να κατακτήσω οποιοδήποτε τουρνουά θα σήμαινε πολλά. Ακόμα και ότι κέρδισα το περσινό Challenger εδώ σήμαινε πολλά. Είναι σημαντικό να είμαι ψύχραιμος και καλύτερα πράγματα θα έρθουν στο μέλλον. Σέρβιρα πολύ καλά απέναντι στον Μπολέλι, άρχισα να κινούμαι καλύτερα και νοιώθω την κίνησή μου στο γρασίδι, κάτι πολύ σημαντικό. Έπαιξα πολύ καλά τους σημαντικούς πόντους. Σερβίρω καλά κατά την διάρκεια όλου του τουρνουά και παίζω απλά. Είμαι χαρούμενος και άνετος. Έχω μεγάλη εμπειρία στο γρασίδι και λατρεύω να παίζω σε αυτό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα