Η ναυαρχίδα αεροσκάφος A380 στο δρομολόγιο Γιοχάνεσμπουργκ

Η Emirates έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει μία από τις τέσσερις καθημερινές πτήσεις της μεταξύ Ντουμπάι και Γιοχάνεσμπουργκ σε ένα Airbus A380-800 από την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Η Emirates χρησιμοποιεί σήμερα αεροσκάφη Boeing 777 για κάθε μια από τις τέσσερις καθημερινές πτήσεις μεταξύ των δύο

πόλεων, καθιστώντας το ως το πιο πολυσύχναστο δρομολόγιο στο αφρικανικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με πάνω από τρία εκατομμύρια επιβάτες να έχουν μεταφερθεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Μόλις αρχίσει, το Γιοχάνεσμπουργκ θα ενωθεί με περισσότερους από 40 προορισμούς στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates που εξυπηρετείται από τη ναυαρχίδα αεροσκάφος A380 της.

Το A380 θα προσφέρει συνολικά 516 θέσεις στην καμπίνα με διαμόρφωση τριών κατηγοριών θέσεων, με 14 ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 76 μίνι pods με πλήρως επίπεδα καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 426 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Θα χρησιμοποιηθεί για την πρώτη πτήση της ημέρας, EK761, και θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 4.40πμ και θα φτάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 10.55πμ. Η πτήση της επιστροφής, EK762, θα αναχωρήσει από το Γιοχάνεσμπουργκ στις 1.25μμ και θα φτάσει στο Ντουμπάι στις 11.45μμ.

Με τέσσερις πτήσεις την ημέρα μεταξύ των δύο πόλεων, η Emirates προσφέρει τόσο στους εισερχόμενους όσο και στους εξερχόμενους πελάτες περισσότερες επιλογές και ευελιξία κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους, και επιτρέπει τις άνετες και απρόσκοπτες συνδέσεις για τους ταξιδιώτες από το Γιοχάνεσμπουργκ προς προορισμούς σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, ειδικά στην Ευρώπη, στη Δυτική Ασία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Άπω Ανατολή, με μία μόνο στάση στο μοντέρνο και άνετο Ντουμπάι κόμβο της.

Το A380 της Emirates φημίζεται για το σαλόνι στο επάνω κατάστρωμα του αεροσκάφους για τους πελάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν ή να χαλαρώσουν, ενώ οι πελάτες της Πρώτης Θέσης απολαμβάνουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της αποκλειστικής χρήσης των Shower Spa στο αεροσκάφος για να φρεσκαριστούν κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Η Emirates θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην αγορά που θα προσφέρει στους εκλεκτούς πελάτες αυτά τα προϊόντα σε ένα Α380. Οι εκλεκτοί πελάτες της αεροπορικής εταιρείας μπορούν επίσης να απολαύσουν την υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς με αυτοκίνητο με σοφέρ, πρόσβαση στα σαλόνια αναμονής και προτεραιότητα στον έλεγχο εισιτηρίων για όλες τις πτήσεις της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Oliver Tambo του Γιοχάνεσμπουργκ.

Με αναγνώριση ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο» το 2016 και η αεροπορική εταιρεία με το «Καλύτερο Σύστημα εν πτήσει Ψυχαγωγίας στον Κόσμο» στα πρόσφατα περίφημα βραβεία Skytrax World Airline Awards, όλοι οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν με το Α380 έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 2500 κανάλια με κατ’ απαίτηση ηχητική και οπτική ψυχαγωγία στο σύστημα της ice, το οποίο διαθέτει καινούριες ταινίες, μουσική, τηλεοπτικά προγράμματα, podcasts και παιχνίδια, καθώς και δωρεάν Wi-Fi για να παραμένουν σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Όπως με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι πελάτες απολαμβάνουν επίσης τοπικά και διεθνώς εμπνευσμένη κουζίνα, καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας, που συμπεριλαμβάνει υπηκόους της Νότιας Αφρικής.

Η Emirates ξεκίνησε τις υπηρεσίες στη Νότια Αφρική για πρώτη φορά πριν από 21 χρόνια και εκτός από τις τέσσερις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Γιοχάνεσμπουργκ, προσφέρει επίσης τρεις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κέιπ Τάουν, και μια καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Ντέρμπαν, επιτρέποντας παγκόσμια συνδεσιμότητα για τους ταξιδιώτες της Νότιας Αφρικής μέσω του παγκόσμιου δικτύου της από περισσότερους από 150 προορισμούς.

Η υπηρεσία A380 θα λειτουργεί ως κοινού κωδικού με τη South African Airways καθώς και με όλες τις άλλες υπηρεσίες της Emirates στη Νότια Αφρική.

Η Emirates, η οποία είναι ο μεγαλύτερος χειριστής Α380 στον κόσμο με 81 Α380 αεροσκάφη σήμερα στο στόλο της και επιπλέον 61 σε παραγγελία, εξυπηρετεί μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου με αυτό το αεροσκάφος, οι οποίοι μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Χίθροου του Λονδίνου, τη Μαδρίτη, το Μόναχο, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, την Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και το Όκλαντ.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου με ένα Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας 1: Ένα Emirates A380

Keywords
Τυχαία Θέματα