Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να δοκιμάσει... 3χρονο! (vid)

Ένα βίντεο που ανέβασε η μητέρα ενός τρίχρονου στο προφίλ της στο facebook είναι η αφορμή για να δοκιμαστεί το παιδί της στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αν έχεις καλό και οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ, ψάχνεις παντού για νέα ταλέντα. Όπως φαίνεται ότι συμβαίνει δηλαδή με τους «Πολίτες», καθώς οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου έχουν τις... κεραίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανοιχτά για να βρουν κελεπούρια.

Ο μικρός Τζέικσον

ζει σε προάστιο του Μάντσεστερ και λατρεύει το ποδόσφαιρο. Ένα από τα βιντεάκια που συνήθως τραβούν οι γονείς του την ώρα που παίζει ανέβηκε στο facebook, έγινε viral και το είδαν οι υπεύθυνοι της Σίτι.

«Δεν κατάλαβαν ότι είναι μόλις τριών χρόνων και παίζει μπάλα μόλις πέντε μήνες. Παίζει ποδόσφαιρο επειδή θέλει να μοιάσει στον μεγάλο αδερφό του. Θα δοκιμαστεί από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι για την ηλικία του είναι πολύ καλός και ότι κάποιος μπορεί να του προσφέρει κάτι καλό μια μέρα. Είναι αριστεροπόδαρος, όπως και ο αδερφός του» είπε η μητέρα του ενθουσιασμένη.

«Περιμένει πώς και πώς πότε θα μας καλέσουν. Ο Τζέικσον έχει μεγαλύτερη ανυπομονησία τώρα από ότι τα Χριστούγεννα» συμπλήρωσε η μητέρα του μπόμπιρα, η οποία πάντως είναι φανατική οπαδός της Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα