Η Λέστερ συνδέει το αγγλικό πνεύμα με την ιταλική τεχνική"

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν υποφέρει από ίλιγγο. Αν και θα μπορούσε…επειδή η Λέστερ εξακολουθεί να στέκεται εκεί ψηλά στην Premier League, τρίτη, μόλις ένα βήμα πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Ένα παραμύθι, αλλά αληθινό.

«Πέρυσι αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί μόλις τον τελευταίο μήνα και είχε κάνει ένα μεγάλο θαύμα,» είπε ο Ιταλός προπονητής της Λέστερ Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης. «Μετά άλλαξε προπονητή, άλλαξα το σύστημα

παιχνιδιού και η ομάδα έδειξε να είναι ενωμένη στα αποδυτήρια, να έχει ένα καταπληκτικό πνεύμα, και να έχει πρόεδρο ένα πολύ θετικό άνθρωπο. Μας ζήτησε να σωθούμε και εμείς κάνουμε το καλύτερο για να τον ικανοποιήσουμε, είναι μια ομάδα που συνδέει το αγγλικό πνεύμα με την ιταλική τεχνική».

Ο Ρανιέρι ζει μοναδικές στιγμές, όταν την ίδια ώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο περνάει τις χειρότερες ημέρες της καριέρας του. «Είμαι ευχαριστημένος μόνο με την δουλειά μου, δεν είχα ποτέ μια αίσθηση της εκδίκησης ή την ικανοποίηση από την αποτυχία των άλλων,» είπε ο Ιταλός προπονητής. Μία άλλη επιτυχία του Ρανιέρι είναι σίγουρα η παρουσία του Τζέιμι Βάρντι, που έχει πετύχει 12 γκολ και σκοράρει σερί στα 9 τελευταία ματς της Premier League. «Πριν από τέσσερα χρόνια έπαιζε στους ερασιτέχνες και εγώ τον συγκρίνω με τον Τοριτσέλι όταν ξεκίνησε με τον Τραπατόνι . Είναι ένας επιθετικός ο οποίος έχει μεγάλη ταχύτητα και ψυχική δύναμη. Πέρυσι είχε έξι γκολ στη δεύτερη κατηγορία και φέτος πηγαίνει πολύ καλύτερα».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει όμως η Λέτσερ; «Θα ήταν ένα παραμύθι αν στο τέλος της σεζόν ήμασταν εκεί που βρισκόμαστε τώρα. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά σύντομα θα έρθουν μεγάλοι αγώνες και μεγάλες συναντήσεις και τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα